![]() |
lida zayıflama hapı - Olayın Tarihi: 13 Temmuz 2006 - 23 Temmuz 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 818283 |
Yazar | ||||||||||||||||
SENTURKUM ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 30 Haziran 2007 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 12
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SENTURKUM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 Saat 11:02 |
|||||||||||||||
kahtalı beden kitle endexi ile söylediklerin doğru ancak önemli vucudunuzda ne kadar fazla kilonuz olduğu değildir. önemli olan kilonuzun ne kadarının yapğdan oluştuğudur. bunu asla dışarıdan gözlemler ile bilemzsiniz. yinede eğer fazla kilonuz olduğunu düşünüyorsanız lütfen bir hekime başvurun zaten hekim önemsemezse mutlu mesut eve dönersiniz. su cümleyle kahtalı kardeşimle aynı noktada buluşalım estetik kaygı için kilolarınuızı dert edip tek başınıza anlamsız bir mücadeleye girmeyin. eğer doktorlar kilonuzun yağ oranınızın normal olduğunu söylüyorsa bu sizin en güzel göründüğünüzün halinizdir.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
kahtalı ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Aralık 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 921
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ewet aynen katılıyorum..
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
asdenay ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 12 Şubat 2009 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
|||||||||||||||
merabalar. birkac gün sonra lida alıcam. internette bi yere bi siteye telimi bıraktım beni aradılar. orjinal olduklarını söylediler. oradan sipariş vermeyi düşünüyorum. bu konuda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim orjinalini bulabilecegim bildiginiz bi yer varsa lütfen mail adresime yada özel mesajla bildirir misiniz nolur bana yardımcı olun. cok kücügüm 21 yasındayım hadi sahtesiyse. korkuyorum. yardımnızı beklicem
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
asdenay ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 12 Şubat 2009 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
|||||||||||||||
meraba arkadaşlar bildiginiz alabilecegim orjinalini bulabilecegim bi yer var m bu ilacın nolur özel mesajla yada mailime bildirir misiniz cok korkuyorum bana yardım edin alıcam internette bi siteye numara bırakmıstım aradılar hemen. gercek midir acaba. cok düşünüyorum nolur yardım edin
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
kahtalı ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Aralık 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 921
|
|||||||||||||||
canım selam korkmakta haklısın..bizim forumda bu başlık okadar çok açıldıki önüne geçemiyorduk bir zamanlar..hortladı die korkmalımıyım acep
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
NESLİHAN ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Şubat 2009 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
MERHABA...BEN LİDAYI 2 SENE ÖNCE KULLANDIM.15 KG VERDİM.İNANILMAZDI VE YEMEK YEMİYORDUM.HIZLA KG VERİYORDUM..AMA BİR GÜN FENALŞTIM İŞ YERİMDE VE NODÜLLER OLUŞTU BOĞAZIMDA...DİYECEĞİM ŞUKİ EVET KULLAN İSTEMESENDE KG VERİYORSUN AMA EMİN OL BIRAKTIĞIN GİBİ HEPSİNİ GERİ ALIYORSUN...SEVGİLER
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
neslihancım çok geçmiş olsun..ucuz kurtulmuşsun şu pis ilaçtan...bu güzel paylaşımın, uyarın içinde çok çok sağol....eminim sen sağlıklı yollardan, sağlıklı kilona ulaşabilecek bir insansın..zayıf olmak değil,sağlıklı olmak önemli....sevgiler...
![]() |
||||||||||||||||
SİTE KURALLARINI OKUYUNUZ......
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ismiraa ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Mart 2009 Konum: Birleşik Krallık Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
arkadaslar yazilarinizin cogunu okudum bende lida kullandim ama inanin herhangi bir saglik sorunuyla karsilasmadim... ewet verdigim kilolari geri aldim ama durmadan abur cubur yerseniz kilo almaniz normaldir. kimden alacaginiz cok onemli ayrica butur ilaclar saglik bakanligindan degil tarim bakanligindan onayli geliyor ulkemize (saglik bakanliginin yasakladigi bir ilaci nasil oversin demeyin bana) soylendigi gibi sahtesi gerceginden daha cok bulunuyor piyasada almak isteyenlerde dikkat etsin
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
canım sen istinasın demekki ve çok şanslısın...tr bak onaylı ürünlerden zarar gören bir çok kişiye şahit oldum medyadan..burası türkiye,üretimi durdurulan kalp,tansiyon ilaçları bile satılıyorken zayıflama ilaçlarına nasıl güvenelim.bence kimse almasın.yaz geliyor boğazlar biraz tutulsun ve spora başlansın.ilaca hayır
![]() ![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
bitki uzmanı ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 03 Eylül 2006 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 173
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bitki uzmanı
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
kahtalıya katılıyrm saglıklı zayıflamak en güzeli yanıda yardımcı takviyeler almak istersenizde arkadaşlar lütfen izinli olup olmadıgına bakın izinliyse bile iyi arastırın ürünleri zayıflama haplarının tek basına gecici ve kolay bir yöntem oldugunu ve bunu destekleyici olarak kullanıp kalıcı çözüm olacagını unutmayın ve hap kullanmak istemeyen arkadaşlar içinde ödem atıcı yağ parçalamaya etki eden bitkiler kullanabilirsiniz kalıcı zayıflamak için saglıklı beslenmek şart
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
canım selam nasılsın görüşmeyeli?seni bulmuşken bişi sorayım...düğünüme az kaldı sevgili annem de "ben bir 5 kilo versem süper olur" die ortalıkta dolanıyor
![]() öptüm:)
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
cansukuzey ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 16 Eylül 2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cansukuzey
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
slm..bnde lida almk istiyorum arkadaşlar nasıl uğraşabilirim orjinale ?? |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
asliuzun ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 27 Nisan 2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5
|
|||||||||||||||
Zayıflama Hapları Zararları günümüzde çok
tartışılan bir konudur ve televizyonlarda dile
getirilmektedir;çok tartışılmasının asıl nedeni büyük
üreticilerin yıllardan beri sattıkları ürünlerin pazar
paylarının özellikle bitkisel
![]()
Bunun yanında üreticilerin piyasaya sürmek için
bakanlıkların bağlı birimlerinden izin almak zorunda
olduklarından testler yapılmıştır.Bu konu hakkında söylenecek
bir söz ise şu bakanlık testleri daha güvenlidir bu değildir
gibi mantıksız bir tartışmadır sonuçta kanunen hepsi aynı
testleri zaten yapmaktadırlar sadece biri daha fazla bedel
istemektedir.Kısaca testler aynıdır ve diğer konu devlet
kurumların arasında olan meseledir.Alıntı
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
jalekaya ![]() Üye ![]() K.Tarihi: 05 Mart 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 13
|
|||||||||||||||
Güzel bilgiler. Teşekkür ederiz.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
yücoş saka ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 09 Mart 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yücoş saka
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
bende elma bişisi denedim acaip kilo verdim.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
jalekaya ![]() Üye ![]() K.Tarihi: 05 Mart 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 13
|
|||||||||||||||
bu haptan dolayı 1 kız cocugu hayatını yitirmis sanırım. haberlerde duymustum.
|
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 818283 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|