![]() |
ağda öncesi kremler - Olayın Tarihi: 25 Ağutos 2007 - 25 Ağutos 2007 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||||||||||||
öğretmen ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 25 Ağutos 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 7
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağutos 2007 Saat 14:15 |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sim;) ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 21 Haziran 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 283
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ewt ben de baska forumlarda okumustum emla cok ıyıymıs ınsanlar genıtal bolgelerını alırken bıle acı duymuyorlarmıs. Ama ben utanırım almaya eczaneden yaaaa!!!:(
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
öğretmen ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 25 Ağutos 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 7
|
|||||||||||||||
Evet bu kremi kullanmadım henüz. Ama size bir veb adresi veeyim, isterseniz orada benzeri bir forum var. Bu kremi kullananların tecrübeleri sanırım size yardımcı olacaktır. ----------sebep:adres vermeyiniz
Düzenleyen kahtalı - 24 Mayıs 2009 Saat 00:59 |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sim;) ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 21 Haziran 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 283
|
|||||||||||||||
saol canım |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
kahtalı ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Aralık 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 921
|
|||||||||||||||
öğretmen bu forumu bende bilioyum güzel bi site.yaa kremleri bilmemde:ağda dan önce kese yapmak işe yarıo.batıklar için falan.normal ağda dışında marka vericem ama sesu ılık ağdayıda tavsiye ediorum.kendiniz kolaylıkla uygulayabilirsiniz ve daha acısız.biliosunuzdur gerçide söliim dedim
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
teşekkürler, benim esas sorunum tüylerin kalıcılığını azaltırken canımın yanmasını aza indirmek. ılık ağdanın işe yaradığı gerçek ama bacaklarımda varis olduğu için uygulayamıyorum. sıcaklık varislere olumsuz geliyormuş.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
kahtalı ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Aralık 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 921
|
|||||||||||||||
öğretmencim..ılık ağda öle çok çok sıcak değil yaaaa yani varise kötü etkisi olacak kadar değil.geçmiş olsun...bide şu soğuk hava falan üfürren epilasyon aletleri var acaba işe yarıomu onlar?yada buz hazneli olanları...ama önerdiğin kremi çok övüolar bi denemek lazım valla
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ozlem ![]() Üye ![]() K.Tarihi: 16 Nisan 2007 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 126
|
|||||||||||||||
ya kızlar bu emla yı bende bi forumdan okuyup ablama sölemiştim ablam kullandı ve hiç etki etmedi yine çok canım yandı fln dedi. bende güldüm ona sen kullanmayı becerememişsindir die. ama bi arkadaşım da kullandı o da bi etki görmediğini söledi acaba bizim eczaneden emla die aldığımız başka bişi mi:)) gerçi eczacı kadın kullananlar çok memnun dedi ama nasıl oluyo ki.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
valla ben de cok memnun dıe okumustum sıteden valla artık kımseye ınanamıyoruım acaba pazarlıyorlar mı kı de bole ovuyorlar??
bu arada makıne gercekten de kırıyor ama cok ılgınc bı sey var zamanla gozle gorulur sekılde azaltıyor nasıl oluyorkı ala ala.. hep dusunmusumdur.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Haklı olabilirsin sim, emlayı henüz almadım, ama denemeye kararlıyım, alacağım. Kişiden kişiye ve beklenen süreye göre de etkisi farklılaşıyor olabilir. Kimisinde 45 dk'da, kimisinde de 2- 3 saatte değişebiliyor. Bazısı ise hiç memnun değil, denemeden anlaşılmaz. Sana katıldığım diğer konu ise makine tüyleri kırabiliyor, ama diğer bir gerçek ise azaltabiliyor. Birde dikkatimi çekti. Kısa çorap giydiğim yerlerde tüy yok, diyorum ki acaba sürtünme sonucu tüyler dökülmüş müdür? |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
ewt bunu bı cok ınsan soluyor ınce corap ıcın. surtunmeyle dokulur dıyorlar.. ama ben cok gıydım ben de olmadı acıkcası ya da oldu da ben farkedemıcek kadar cok mu kıla sahıbım:))
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
bubu09
25-03-2007, 11:30 Ben oğlum sünSihirli İksir olmadan önce,Emla'yı organına sürdüm sonra streç filmle kapattık ve bantladım.45dk bekledik sonra sünSihirli İksir oldu ve çok rahat bir şekilde sünSihirli İksir olayını atlattık.Hassas bölgelerde etkili sanırım.
not:bunu kadınlar klubunden copy paste yaptım..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
alina ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 10 Eylül 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 6
|
|||||||||||||||
ben emla kremi denedim evet uyuşturuyor ama yüzeyi uyuşturuyor.kıl kökleri altında olduğundan çok etkili olmuyor ağda öncesi ama yinede kişiden kişiye ve kullanacak kişinin ağrı eşiğine bağlı bir durum acı hisssetmek yada az hissetmek.6 lı tüp kutu içinde herbiri 10mg kadar reçete edilebiliyor.bir tüp bir bölge için yeterli ve ciltte emilinceye kadar beklemeniz gerekir ne kadar çok beklerseniz anestezi etkisi okadar iyi olur.deneyin birşey kaybetmezsiniz.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nature ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Ocak 2009 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 307
|
|||||||||||||||
arkadaşlar bu emla kremi doğru uygulamak gerekiyormuş emlayı sürdüğünüz bölgeyi streç filmle iyice kaplamış olmak gerekiyor ve yaklaşık 1 saat kadar bekletmek gerekiyormuş ,bu durumda uyuşturucu etkisi artıyor diyorlar..
ama bazen narkozla bile tam uyuşamayanlar var:))
benim tüyler çok azaldı ,artık acı hissetmiyorum hiç,pıt pıt alıyorum epilatörümle:)
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
![]() ![]() |
||||||||||||||||
SİTE KURALLARINI OKUYUNUZ......
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nature ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Ocak 2009 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 307
|
|||||||||||||||
niye gülüyorsun kız:))
cidden çok incelip azaldılar,aaaaa,dalılırımm sonaa
kendi yöntemimle hemde
ama kimseye sölemem ,sır,puhahahaaa.
Düzenleyen a_b_c - 24 Mayıs 2009 Saat 01:28 |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
smy ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 11 Aralık 2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
kızlar ben aldım emla bende işe yaramadı ve 28 tlye aldım bosa gitti param ama sizde belki yarar gidip para vermeyn kadın dogumcuya gidip yazdırın ödmk zorunda kalmassnz:S
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
defne!1 ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 10 Nisan 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
peki bu emla denilen kremi reçetesiz alabliyormuyuz?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
hello kity ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 23 Nisan 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hello kity
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ben eczaneye sordum 52tl dedi sz nasıl 26tlye alıyorsunuz emlayı??
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
hello kity ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 23 Nisan 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hello kity
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ayrıca başka ne öneriyosunuuuz ? :)
|
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|