![]() |
Kilo Vermek İçin Öneri - Olayın Tarihi: 15 Mart 2005 - 19 Temmuz 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Yazar | ||||||||||||||||
spartan ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 14 Mart 2005 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2005 Saat 15:21 |
|||||||||||||||
DAHA ÖNCE KİLO VERMEK İÇİN DÖRT YADA BEŞ TANE FARKLI REÇETE DENEDİM, PEK DE BEKLEDİĞİĞİMİ BULAMADIM AÇIKÇASI. SON OLARAK TANIDIĞIM BİR ECZACI ARKADAŞ FLOWERS DİYE BİR ÇAY ÖNERDİ, MUCİZE DİYEMEM AMA GERÇEKTEN İŞE YARADI. KİLO PROBLEMİ OLAN VE BU PROBLEMDEN KURTULMAK İSTEYEN HERKESE ÖNERİRİM, MUTLAKA DENESİNLER.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
eygi ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 19 Nisan 2005 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 6
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Deneyeceğim.Ölürsem size dava açabilirmiyim.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Admin ![]() Forum Sahibi ![]() ![]() K.Tarihi: 25 Ocak 2003 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 39
|
|||||||||||||||
eygi denedin mi? sonuç nedir? yoksa yoksa
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
dilekde ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 13 Kasım 2005 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 10
|
|||||||||||||||
benim naçizane tavsiyem iştah kesmek için birebir olan MATE çayı dır + bol su içmekir.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
bulent ![]() Yönetici Üye ![]() K.Tarihi: 17 Kasım 2005 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 32
|
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
diplomalıaktar ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 20 Ocak 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 324
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Doğal bir besin kaynağıdır. Kanı temizleyici, kalbi rahatlatıcı, saçları kuvvetlendirici, gelişme bozukluklarını giderici, zihin açıcı, iştahı kontrol edici, yorgunluk giderici, stres azaltıcı, mide iltihabını ve uykusuzluğu giderici olduğu söylenmektedir. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
keriman ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 9
|
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
egemir ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 25 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 7
|
|||||||||||||||
daha önce kilo vermek için bir ilaç kullandım 35 kilo verdim 3 ayda ama şimdi yine dogum sonrası kilom var tekrar aynısını kullandım ama bu sfer sonuç alamadım. yardım bekliyorum
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nurcan ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 12 Nisan 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 81
|
|||||||||||||||
daha önce hangi ilacı kullanmıştın?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ecem ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 22 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 14
|
|||||||||||||||
egemir kullandığın ilacın adı nedir?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
berfin ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
|||||||||||||||
Daha önce kullandığın ilacın adını öğrenebilir miyim?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
selma ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 26 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
ben 1hafta önce yosun hapı kullanmaya başladım. sabah akşam aç karnına ve bol su ama hiçbir değişiklik hissetmedim kullanan varsa faydasını gören cavap yazsın çok merak ediyorum boşuna kullanmış olmayım
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nurcan ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 12 Nisan 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 81
|
|||||||||||||||
ben 10 gündür kullanıyorum ama bendede değişiklik yok diplomalı aktar 1 ay kullandıktan sonra gelişmeleri görebileceğimiz söyledi.ama kişiden kişiye değişiyor tabi.ben bazı kullanan kişilerle konuştum 20 günde 4 kilo vermiş biri böyle birkaç kişi var.ben devam ediyorum sende devam et bakalım ne olacak
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ccerence ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 04 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 596
|
|||||||||||||||
ARKADAŞLAR ARANIZDA KİLO VERMEYİ BAŞARABİLEN VAR MIIII YAKINDA NİŞANIM VAR BEN HALA CAMIŞ GİBİYİM BIKTIM YAFF....EGENE 35 KİLO VERMİŞ İLAÇLA ÖGRENEBİLİNİZ Mİ HANGİ İLAÇMIŞ?? HOŞÇAKALIN |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ccerence ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 04 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 596
|
|||||||||||||||
EGENE YAZMIŞIM EGEMİR OLCAKTI
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
egemir ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 25 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 7
|
|||||||||||||||
arkadaşlar merhaba bana kullandığım yöntemisran arkadaşlar olmuş fakat cevp için linki tıkladığımda sayfa açılamadı bu yüzden geç ve burdan yazıyorum bu sepeten dolayı özür dilerim.elimde bir bitkisel tarif var şimdi onu deniyeceğim birde ilaç var daha önce kullanıpta sonuç aldığım hangisini istiyorsunuz |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
arkadaşlar bu yosun hapını çok duyuyorum sanırım işe yarıyomuş şimdide bi karışımla yapılan macun duydum sabah aç karnına yenilmesi gerekiyo bide ilaç için şunları söyleyeyim. ben bu ilacı 25 yaşında kullandım 3 ayda 35 kg verdim şu an 33 yaşındayım yine doğum kiloları ama bu sefer işe yaramadı . bu ilaç 3 aylık bir kür bir kutu 120 milyon civarı ve 1 aylıktır. tansiyon kalp hastası ve 18 yaşının altında kullanılması yasaktır. dr lar bu ilaco kollestrolu yüksek ve obez insanlara veriyor yani ssk bu ilacı yazıyor. ayrıca içtiğiniz ilk bir hafta tuvalete hemen gidebileceğiniz bir yerde olun :)) yağın çıktığını görüyorsunuz ..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
bu arada ilacın ismini unutmuşum:)) xenical
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
egemir bu söylediğin ilacı ben de çok duydum iyiymiş ama dr.a ilaç yazması için gittiğimde bana ısrarlarıma ragmen başka bi ilaç yazdı :( şimdi tekrar o kadar para verip bu zenical'i yazdıracam.benim yaşım 20 ve obez gurubuna giriyorum artık! o yüzden kullanabilirim sanırım..cevabın için teşekkür ederim.bu ilacın yanında sıkı bi diyet de gerekir mi? hoşçakalınnn |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ecem ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 22 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 14
|
|||||||||||||||
ceren ilacın fiyatı ne kadar
|
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|