![]() |
hipnoz yaptıranlar - Olayın Tarihi: 21 Ağustos 2008 - 21 Ağustos 2008 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||||||||||||||||
nazendem ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Kasım 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 31
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2008 Saat 10:27am |
|||||||||||||||
hipnoz yaptıranlar varsa deneyimleriyle ilgili bilgi verebilirmi
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
Sponsorlar | ||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
adaeren ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Eylül 2008 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
merhabalar, ben gecen kış hipnoz oldum , 4 - 5 seans, ilk başta sonucunu söyliyeyim , gayet işime yaradı, faydasını gördüm.
hipnoz olmak istememim sebebi sınaw içindi. ( dgs - dikey geçiş sınawı) , ders çalışırken konsantre olmak, farkındalık , dış etkilerden etkilenmemek , şekil yeteneği ile bölümde, net bir zihinle ayrım yapabilmek, çabuk karar verebilemek , zihinsel ve ruhsal odaklanma üzerine diyebiliriz.. ilk hipnoz olduğumda, hipnoz olup olmadığımı tam olarak anlayamıştım, "-ama olmuşum :)" , 2. c hipnoz oluşumda bunu denemek istedim , gerçekten hipnozdamıyım diye, ve cevap "-evet oldu", ayağımı hareket ettirmek istedim ama yapadım.. - ne hissediyorsunuz diye sorcak olursanız rahatladığınızı ve sizin de istediğiniz bir amaç için ,size söylenen telkinlerle biliçli olarak ve size destek olan - yardımcı olan - birisinin size, sizin istediğiniz şekilde programlammanın verdiği tad , sizi başarıya yada istediğiniz "şey" e yaklaştırıyor. -hatta yaklaştırmaktanda öte , onu yaşamanıza yardımcı oluyor, yol gösteriyor diyebilirz.. *karmaşık yazmış olabilirm, dilimin kusuruna bakmayın.. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
adaeren ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Eylül 2008 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5
|
|||||||||||||||
- ne hissediyorsunuz diye sorcak olursanız rahatladığınızı ve sizin de istediğiniz bir amaç için ,size söylenen telkinlerle bilinçli olarak ve size destek olan - yardımcı olan - birisinin size, sizin istediğiniz şekilde programlammanın verdiği tad , sizi başarıya yada istediğiniz "şey" e yaklaştırıyor. -hatta yaklaştırmaktanda öte , onu yaşamanıza yardımcı oluyor, yol gösteriyor diyebilirz.. *karmaşık yazmış olabilirm, dilimin kusuruna bakmayın.. Düzenleyen adaeren - 06 Eylül 2008 Saat 2:45am |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nazendem ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Kasım 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 31
|
|||||||||||||||
selam adaeren.aslında ben de hipnozun benim için faydalı olabileceğini düşünüyorum ama bazı çekincelerim var.Birincisi seans ücretleri çok pahalı.Tek seans 250 ytl .4-5 seans oldukça maliyetli oluyor.Sonucundan hiç bir yarar göremezsem oldukça büyük bir mali kayıp.
Sen nerede ve nekadara yaptırdın.Ayrıca sınavı kazanabildin mi?Dilersen özelden de mesaj atabilirsin.Yardımcı olursan sevinirim. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
muratseko ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 26 Ağustos 2007 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 316
|
|||||||||||||||
aşırı pahalı bence bi tuzak onlar 4 5 seansda güzel para gider ,ben o parayı verecegime o sitresle yasarım : )
Düzenleyen muratseko - 05 Eylül 2008 Saat 4:55pm |
||||||||||||||||
Şehvetin adını Aşk Koydular;
Eger Şehvet Aşk Olsaydı Eşekler Aşkın Şahı Olurdu Mevlana Celaleddin Rumi |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
eramir ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Eylül 2008 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 9
|
|||||||||||||||
merhaba,
hayırdır sizde mi yaptırdınız hipnoz? nereden biliyorsunuz tuzakları? gerçi her konuda olduğu gibi bu alanda da "işini iyi yapanlar" ve "sadece para için yapanlar" diye ayrılıyorlar. eğer siz böyle bir olay yaşadıysanız, bunu burada belirtin ki insanlar o yanlış kişilerle irtibata geçmesin. ama yok ben öyle bişey yaşamadım, haybeden sallıyorum diyorsanız o başka... ! |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
muratseko ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 26 Ağustos 2007 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 316
|
|||||||||||||||
sana harfi harfi katılıyorum eramir arkadasım
|
||||||||||||||||
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
eramir ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Eylül 2008 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 9
|
|||||||||||||||
yani sallıyorum diyorsun öylemi?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
benmi diyorum anlamadım? |
||||||||||||||||
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
sanırım öyle benim yazdığım yazıya harfi harfine katılıyorsanız son cümleyede katılıyorsunuz demektir bu. nedir yani sizin hipnoza bakışınız? kulaktan duyma mı yoksa tecrübeyle sabitlenen bir durum mu?
|
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|