![]() |
tüy dökücü - Olayın Tarihi: 24 Nisan 2006 - 08 Temmuz 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 72> |
Yazar | ||||||||||||||||
nurcan ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 12 Nisan 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 81
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2006 Saat 16:06 |
|||||||||||||||
ben bu konuyu özellikle diplomalı aktara sormak istiyorum.kayseride bir aktar kendi hazırladıkları bir ürün olduğunu ve bu ürün tüy döküyormuş.çıkmıyormuş tekrar.sizce olabilirmi.sizlerin bu konuda bildiğiniz bişeyler varmı?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
diplomalıaktar ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 20 Ocak 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 324
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Benim şu anda üzerinde çaliştığım bir konu bu. Şu an kendimede deniyorum ve yer yer madeni para boyutunda dökülmeler oldu. Ve daha 3 kere kullandım. Doğrudur yapabilirler. Bu konuda bulunması zor ollan şeyler de var kolay olanlarda. Ama genelde ana maddesi zırnık denen yakıcı bir maddedir. Ben bir deneyin derim. |
||||||||||||||||
Ben bu işe gönlümü verdim :)
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
gunselis ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 27 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 10
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
merhaba diplomalı aktar, bu zırnık'ı nasıl kullanıyorsun?yakıcı bir madde oldugunu soylemissin,birseyle karıstırıyor musun?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
diplomalıaktar ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 20 Ocak 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 324
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Ben bir şeylerle karıştırıyorum ama onu burda söyleyemem. Zırnığı tüyler alındıktan sonra ıslatarak sürün ve iki dakika kadar bekledikten sonra yıkayın. Bir diş fırçası ile sürebilirsiniz. Çok faydasını görürsünüz.
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ccerence ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 04 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 596
|
|||||||||||||||
duydugum bişeyi paylaşmak istiyorum dogrulugunu ya da geçerliliğini bilmiyorum... yeni dogan çocuga 'karınca yumurtası sürersen tüy çıkmazmış''... (tabi dogru yere sürmeli gidipte kafasına sürüpte çocuu saçsız bırakmamalı sadece paylaşmak istedim yoksaaa bizden geçti artık bi yirmi sene kadar babayyy Düzenleyen ccerence |
||||||||||||||||
*** BİR DOSTUN DERDİNE HERKES ÜZÜLEBİLİR,BU ÇOK KOLAYDIR.BİR DOSTUN BAŞARISINA SEVİNEBİLMEKSE SAĞLAM BİR KARAKTER GEREKTİRİR ***
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Doğrudur. Karınca yumurtası, tavşan kanı... Bunlar hep işe yarayan şeyler. Amaaaa karınca yumurtası kolay bulunan bir şey değil, vebalide büyük.
![]() |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
SEYMEN_EFE ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 22 Mart 2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SEYMEN_EFE
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Ben zırnığın direk tüylere sürüldüğünü de duymuştum ama nasıl kulanıldığı hakkında bir bilgim yok. Nasıl ve ne şekilde kullanılıyor. Diplomalı aktar bilgilerini bizimle paylaşırsan sevinirim. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Direk sürüldüğü zaman sadece üstteki tüyleri öldürür. Ama aldıktan sonra kıl diplerine sürdüğünüz zaman kıl diplerini öldürür ve zamanla bir daha oralarda tüy çıkmaz. Tecrübeyle sabit. Bir veya birbuçuk sene içinde tamamen kurtulabilirsiniz.
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
ccerence ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 04 Nisan 2006 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 596
|
|||||||||||||||
EE peki bu 'zırnık' denilen şey her bölgeye uygulanabiliyor mu? Diplomalıaktar fiyatı nedir bunun bak merak ettim şimdi:) 'tüy çıkmaz' falan deyince...bi de cilde bi zararı falan olur mu acaba? direkt sürüyoruz öyle mi yaw ben zırnıkı hiç görmedim ne bu sıvı bişiy mi teşekkür ederim şimdiden cevaplar için:) hoşçakalın. babayyy |
||||||||||||||||
*** BİR DOSTUN DERDİNE HERKES ÜZÜLEBİLİR,BU ÇOK KOLAYDIR.BİR DOSTUN BAŞARISINA SEVİNEBİLMEKSE SAĞLAM BİR KARAKTER GEREKTİRİR ***
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
mkolcu ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 16 Aralık 2005 Konum: Turkey Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 84
|
|||||||||||||||
![]() Düzenleyen mkolcu |
||||||||||||||||
Büyük Yarış Bilmem Nerde Saat Kaçta?Tabutumun tahtası bilmem hangi ağaçta?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
SEYMEN_EFE ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 22 Mart 2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 5
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SEYMEN_EFE
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Peki zırnıkta da diğer tüy dökücüler gibi tüyü sertleştiriyomu tüylerin üsüne sürdüğümüz zaman. yoksa normal uzamasına devam mı ediyo. Verdiğin cevaplar için de çok teşeşkkür ederim Diplomalı aktar.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Zırnık bir tozdur. Kilosu 15 ile 20 arası değişiyor. Tüyler alındıktan sonra ıslatılarak sürülüyor. En fazla 5 dakika bekletin. Sonra yıkayın. Fazla bekletirseniz cildinizi yakar ve yara yapar. Dediğm gibi zamanla tüylerde azalma ve incelme yapıyor. Sonra da sabrınız varsa ve devamlı kullaırsanız yok eder. Her bölge mevzusuda sizin cesaretinize kalmış. Zırnık beyaz renkli bir toz. Başka renkleri de varmış ama ben görmedim. Düzenleyen diplomalıaktar |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
'' bi zırnık bile koklatmam'' gibi laflar nereden geliyo diplomalıaktar? bu bitkinin özelliği ne böyle yakıcı v.s.
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Bitki değil kimyasal bir şey olması lazım ama tam olarak neden yapıldığını bilmiyorum. (her şeyi de bilemem ya |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nurcan ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 12 Nisan 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 81
|
|||||||||||||||
cilde zararı yokmudur bunun Belki hemen değil ama zamanla cilt kanseri yapabilir.kullanan kişiler vardır sonuç ne bilemeyiz tabiki.bide bazı pazarlamacılar tarafından saılan ürün vardı sanırım o zırnıktır bilmiyorum anlattığınız özellikler var iğrenç kokusu var evde durulmaz onu yapınca ben kullanmıştım ama sürekli kullanmadım belki buyüzden sonuç alamadım incelmesi konusunda .
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
O konuda bir şey söyleyemem. |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sıla ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Nisan 2006 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 52
|
|||||||||||||||
Zınık Na2S dür(arsenik) bitkisel değil kimyasal bir maddedir. deri tabaklamada fungus(mantar) oluşumunu önlemek, kibrit yapımı vb kullanılır. üç çeşidi bulunmaktadır. Gri zırnık tüyleri yok etmek için beyaz zırnık şaç çıkarmak için (vazalinle karıştırıp sürülür ) kırmızı zırnık hat sanatında mürekkep yapımında kullanıldını biliyorum havayla temasında H2S oluştuğu için kötü kokar |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
diplomalı aktar ve sıla teşekkür ederim cevaplarınız için.mersiiii babayyy |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı diplomalıaktar
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
Sağol sıla.
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sıla ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Nisan 2006 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 52
|
|||||||||||||||
rica ederim
|
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 72> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|