![]() |
polikistik over&sara34seni arıyorum - Olayın Tarihi: 27 Nisan 2006 - 30 Haziran 2006 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 19> |
Yazar | ||||||||||||||||
jalekaya ![]() Üye ![]() K.Tarihi: 05 Mart 2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 13
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2012 Saat 10:21 |
|||||||||||||||
Faydalı bilgiler. Teşekkürler.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
dileksel ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 27 Nisan 2006 Konum: Turkey bursa Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 221
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
ya arkadaşlar herkes konuları okumadan soruyor tecrubelerimi kullandığım ot karısımının faydalarını yazdım ınanan denemek ısteyen varsa lutfen bana ulaşsın.o çay ılk aldıgım zamankı formunda degıl sıparış verıyorum onlar hazırlıyr bır kaç gun sonrada gıdıp alıyorum eskısı gıbıde ucuz degıl en az 20 tl lık hazırlıyorlr ama içinde epey var .bursa dışında almak ısteyen varsa guvenıyorsa ulaşsın hazırlatayım.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
plasebo ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 12 Ağutos 2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3
|
|||||||||||||||
toz haline getirilmiş çörekotu balla karıştırılıp macun kıvamına getiriliyor.tam emin değilim ama aç karnına alındığında,adet düzensizliğine iyi geliyo.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
pelina ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 05 Temmuz 2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
merhaba bende aynı sorunla karşı karşıyayım hiç bir çaresi yok hayatımızın sonuna kadar böyle yaşamak zorundayız.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
nature ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 05 Ocak 2009 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 307
|
|||||||||||||||
hep prolaktin düşürücü olarak hayıt tohumundan bahsedilmiş ama hayıt tohumunda eser miktarda var bu madde,oysaki hayıtın yaprağında daha yüksek miktarlarda var
artı en iyi prolaktin düşürücü bitki yine aynı maddeyi içeren "sinirli ot" bitkisinde mevcuttur ,bilginize..
civanperçemi neredeyse birçok kadın hastalıklarında çok eski tarihlerden beri kullanılagelen etkili bir bitkidir.
yanlız her regl düzensizliğinin sebebi prolaktin yüksekliği değildir,overlerden yada böbrek üstü bezlerden salgılanan androjen hormonlarının fazla salgılanışıda söz konusudur.
bunun içinde kırmızı biber,keten tohumu ve çörek otu tavsiye edilebilir..
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
kahtalı ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Aralık 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 921
|
|||||||||||||||
herb_fairy:canım..civanı ve biberiyeyi kullan eminim faydasını görüceksin..pco olmasanda düzensizliklere iyi geliyor sevgiler
![]() Düzenleyen kahtalı - 04 Şubat 2009 Saat 22:38 |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
herb_fairy ![]() Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ekim 2008 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 33
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı herb_fairy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
anladim seker,tesekkur ederim
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
dileksel ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 27 Nisan 2006 Konum: Turkey bursa Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 221
|
|||||||||||||||
arkadaşım ben civanperçemi almadım aldığım sey hormon düzenleme çayı idi ve onun içinde civanperçemi oldugunu düşünüyordum.kutusundada öle yazıyor zaten...içinde bir çok bitkinin harman edildiği içeriğini tam olarak bilmediğim bir çay bu...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
herb_fairy ![]() Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ekim 2008 Konum: Türkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 33
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı herb_fairy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||
sevgili dileksel,civanpercemini bursada hangi aktardan aldin,adini verebilir misin lutfen,sevgiler.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
kahtalı ![]() Yönetici Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 15 Aralık 2006 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 921
|
|||||||||||||||
dr ların çoğu bitkilerin faydasını kulak arkası ediyorlar..tabiki önce dr a görünmeliyiz sonra bitkilere başvurmalıyız...soğanın hiç bir yan etkisi yok...sabah akşam 1 bardak içilecek...sevgiler simgecim
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sim_ge ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 06 Eylül 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 203
|
|||||||||||||||
Ya benim endokrin uzmanım oyle bır seyın olmadıgını soyledı ama yıne de ben ıceyım dıyorum ne de olsa ıctıgımız sogan suyu en kotu ıhtımal ıse yaramaz:)) yan etksıı yok sanırsam!!
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
moryel selam..lahana yorgunluk yapar kimi insanda..beyaz lahana daha çok toksin atıcı ve zayıflatıcı özelliğindedir...diğer su atmaya yarayan yöntemlerde;hem su hem tuz attıldığı için halsizlik olurken lahana sadece su attığı için halzislik yapmaz..ama dediğim gibi kimi bünyedede yapabiliyor..lahana terletir endişelenme..özellikle alın bölgesinde sırtta terleme görülür bol bol duş al ve çok su iç lahanayı kullanırken..ama pco için soğan daha etkili sevgiler geçmiş olsun canım
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
simgecim soğan kürü çok faydalı sorunu olsun olmasın her bayan yılda 2 defa bu kürü yapmalıymış...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
sim_ge ![]() Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 06 Eylül 2007 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 203
|
|||||||||||||||
Selam arkadaslar sogan kurunu deneyenler gercekten ıse yarayıp yaramadıgını yazarmısınız?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
green ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 03 Kasım 2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1
|
|||||||||||||||
dr. polikistik over teşhisi koymustu, cok kafaya taktım hastalıgı iyice inceledim. 6 ay diane 35 kullandım sonra gttigimde bana gecmedigini bir 6 ay daha kullanmam gerektigini soyledi. cok uzuldum. 1 ay daha kullandım sonra allahın izniyle umreye gitme fırsatı buldum. mekkede bol bol şifa niyetine inanarak zemzem içtim. her kabeye gidişimde bardak bardak içtim. cok da dua ettim, sonra dondugumde kendim eski testlerin aynısını yaptırdım, elhamdulillah hersey cok normale dondu. sonra baska bir doktora gittim ve olanı anlattım, o da yumurtalıklarım normal oldugunu soyledi, hatta ve diane 35e son vermemi soyledi. elhamdulillah suan 1 aydır kullanmıyorum. fırsatı olan arkadaslara ben zemzem içmelerini ve bol bol dua etmelerini tavsiye ederim. umreye gitmeden once de cok dua etmiştim.ve suan tekrar o hastalıga yakalanmamak için ediyorum (hap nedeniyle 8 kilo aldım onu verirsem tekrar yakalanma riskim azalır insallah) rabbim acil sifalar versin insallah hepinize. saygılarımla.selamlar
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
guldennn ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ekim 2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
|||||||||||||||
çok teşekkür ederim arkadaşlar 2 gün sonunda hasta oldum ve burdan okuduklarımla civanperçemini aldım bursadan ama bana sallama şeklinde değil de bi torbanın içinde ot biçiminde verdiler sıcak suyu üstüne dökerek içiyorum.daha yeni başladım iğrençç bi tadı var.bi de beyaz soğanın üstüne sumak döküp yiyorum bakalıom inşallah faydası olur.
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
emelly ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 22 Ekim 2008 Konum: Turkiye Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 16
|
|||||||||||||||
slm gülden hanım ben bir sağlıkçı olarak size şunu önermek istiyorum.farlutalı kullanıp bittikten sonra en az 10 gün beklemek zorundasınız.yaşınızı bilmiyorum ama eğer sürekli adet sorunları yaşıyorsanız hormon tahlillerini yaptırmanızı öneririm.
Düzenleyen emelly - 22 Ekim 2008 Saat 02:37 |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
|||||||||||||||
gulden selam...canım ilacı bırakman ya da başlamanla ilgili sorularını dr una danışmalısın.burada poc olan ya da regl düzensizlikleri olan arkadaşlar sadece kullandıkları bitkileri paylaşıyorlar sevgiler
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
guldennn ![]() Yeni Üye ![]() K.Tarihi: 21 Ekim 2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 2
|
|||||||||||||||
farlutal kullanarak geçen ay hasta olmuştum aslında geçen aydan önceki aylar adetim düznli bir şekilde oluyordu ama geçen ay ve bu ay adetimde sorunlar yaşıyorum bu ayda farlutal kullandım ilacım bitti geçen ay 2 tane ilaç kaldığında adet olmuştum ama bu ay ilaçlarımı bitirmeme rağmen hasta olamadım kaç gün daha beklemeliyim ve eğer hasta olmazsam ne yapmalıyım?
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
moryel ![]() Yeni Üye ![]() ![]() K.Tarihi: 08 Ekim 2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 7
|
|||||||||||||||
merhaba ben yeni üye oldum
bende polikistiğim.. son zamanlarda lahana suyunu çok duyuyordum bende deneyim dedim, evlendikten sonra biraz kilo aldım da . yalnız 3.4. günde lahana suyunu içerken terleme olmaya başladı..ve sürekli sırtım üşüyo..adet dönemine de denk geldi ikisi birleşince halsizlik başgösterdi.. lahana suyu toksin atıcı olduğundan normaldir diye düşünüyroum ama kullanan arkdaşların başına da geldimi bu merak ediyorum? |
||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|